אקטואליה
זה אקטואלי: עוד שנה מגיעה לסיומה
צוות החינוך החברתי במטח בשיתוף הקרן לקידום מקצועי

סיומה של שנת הלימודים כבר בפתח – וכל באי בית הספר, מורים ותלמידים, שמחים לסיים עוד שנה מלאת חוויות ואתגרים. הפעילויות והמאמרים שלפניכם יסייעו לכם, המורים, לסיים את השנה בצורה המוצלחת ביותר ויעזרו לתלמידיכם להתחיל להתכונן לשנה הבאה.

כל סוף הוא התחלה חדשה…

בהצלחה!

הפעילות

עולים לחטיבה – פרידה והתחלה חדשה. מצגת אינטראקטיבית לכיתות ו.

אחריהם לחטיבה – מאמר מאת לימור סימון.

לסיים את שנת הלימודים בהצלחה ובסיפוק – מאמר מאת דר' חלי ברק שטיין.

מטרה מוגדרת כהלכה – מצגת אינטראקטיבית לכיתות ו ומעלה, שבעזרתה נוכל לנצל את ימי החופש הגדול להגדרת יעדים ומטרות לשנה הבאה.

החופש לבחור: מעבדות לחירות – כדאי לנצל את ההזדמנות לקראת החופש המתקרב ובעזרת מצגת זו לדבר עם התלמידים על בחירה חופשית, אחריות ועל הדרך לשמור על מי שהם (ה-ו)

משחק מסוכן – לקראת היציאה לחופש לומדים להיזהר בכביש, סרטון ופעילות (ב-ו)

תרבות הגינה והנרגילה – מה הם מחפשים בגנים ציבוריים? מאמר מאת אלה שלומקוביץ: "השנה תמה- השעמום והיעדר המסגרת יובילו חלק מהמתבגרים לשוטט ברחובות ולרבוץ בפארק, לצד נרגילה ואלכוהול…"

זה אקטואלי: הטיפים שיעזרו לך לסיים את השנה בהצלחה